Tervezés

Géptervezés

Jelentős szakmai tapasztalattal bírunk géptervezés és fejlesztés területén az egyedi funkciójú és kialakítású berendezések szegmensében. Hozzáértésünk segít az elementáris specifikációk kidolgozásában, amely nélkülözhetetlen konstrukciós munkák során, hogy a megrendelő igényeit maradéktalanul kielégíthessük. A gyors és hibamentes tervezés érdekében a berendezés 3D rendszerben születik meg elsőként, amely felhasználható a gép rendeltetésének ellenőrzésére, prezentálására, a beépülési környezet vizsgálatára továbbá látványtervek készítésére. A műhelyrajzok a gyártók számára minden esetben ezen elfogadott modell alapján készülnek. Az előzőek alapján megrendelőnk pontos dokumentáció birtokába kerülhet, amely alapján megoldott a berendezés reprodukálása és pótalkatrészek jövőbeni gyártása is.
A tervezendő berendezések kihozatalukat tekintve lehetnek kísérleti, egyedi vagy sorozatgyártó, vezérlés szempontjából manuális, félautomata vagy automata gépek.

Feladatukat tekintve a következő konstrukciók főbb irányvonalaink:

  • Gyártó célgépek, részegységek
  • Készülékek, szerszámok
  • Vákuumtechnikai kamrák, vákuumrendszerek (nagyvákuumtartományig)
  • Lézeres megmunkáló, jelölő célgépek
  • Szerelő célgépek
  • Csomagológépek
  • Anyagmozgató, továbbító berendezések

Amennyiben más jellegű gépre van szükség, akkor is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Korszerűsítés/átalakítás

Sok esetben használ fel az ipar régebbi, jól bevált gépeket, amelyek a hosszú üzemévek során elavultak, nem megfelelő kihozatalúak a jövőre nézve, vagy csak egyszerűen megbízhatatlanná váltak. Költséghatékony és ésszerű megoldás ezen berendezések felújítása és korszerűsítése vagy egy átalakítással akár új funkciókat is elláthatnak. Tapasztalatunk megkönnyíti a végcél elérését legyen szó alkatrészek dokumentálásáról vagy teljes átalakításról.


Gyártás

A tervezés kiteljesítése érdekében vállaljuk a berendezések gyártását, szerelését és beüzemelését is. Ezen tevékenységünk főként kooperációs kereteken belül történik, amely így nem korlátoz be minket kapacitás szempontjából. Minden gyártópartnerünk megbízható, ellenőrzött minőséget szolgáltat és megtalálható profiljukban a hagyományos gyártási metódusoktól kezdve számos speciális technológiai is.


Terméktervezés, fejlesztés

Amennyiben adott az ötlet egy konkrét késztermékre, de nem rendelkezik kellő kapacitással vagy szaktudással a felmerülő problémák megoldására, segítséget nyújtunk a fejlesztésében. Szorosan együttműködve megrendelőnkkel, igényeit és elképzeléseit figyelembe véve valósítjuk meg terveit. Fejlesztési munkánk részét képezi az alapvető hibák kiküszöbölése valamint a gyártás és szereléshelyes konstrukció kialakítása. Prezentálásához látványtervekkel szolgálhatunk.

Hívjon

Dia


Telefon: +36-30/419-4419


Hívjon

Dia


Telefon: +36-30/587-7116


Írjon

Email

Ajánlatkérés:    varga.daniel@2vd.hu

                         varga.diana@2vd.hu

GDPR Tájékoztató