Egyéb termékek

Gumizsinórok
Gumizsinórokat széles körben alkalmaznak. A legkülönb iparágakban és a háztartásokban is használják. A különböző felhasználási célokra eltérő típusú gumizsinórok léteznek: hőálló, vegyszerálló, olajálló, fagyálló, stb. Különböző keresztmetszeti formáknak köszönhetően három alaptípust lehet kiemelni: kör, téglatest, négyzetes.
A körkeresztmetszetű szabványos méretű gumitömítő zsinórokat NBR, EPDM, FPM, szilikonból, stb. gyártják. Kör és derékszög keresztmetszetű gumizsinórokat fix, oldható kapcsolatok tömítésére alkalmazzák, melyekben a közeg üzemi nyomása nem haladja meg az 5 bárt, óvja a portól és szennyeződéstől. Külön kell megemlíteni habosított tömítő zsinórokat. Rendszerint ezeket az autó- és traktorgyártásban, építőipari gépekben és egyéb szerkezetekben használják.
A hagyományos gumi zsinórok mint tömítő és távtartó elemek, légzárást biztosítanak.
Az EPDM gumizsinórok jól ellenállnak forró víznek, vízgőznek, mosószereknek, szilikon olajoknak és zsíroknak, sokféle higított savnak és egyéb vegyi anyagoknak. Az NBR gumizsinórok nagyon jó mechanikai tulajdonságúak, az ásványolaj bázisú kenőolajokkal és zsírokkal szembeni ellenállóságuknak köszönhetően a leggyakrabban alkalmazott tömítő zsinórok. FPM zsinórok magas hőmérsékletű növényi, állati és ásványi olajok és zsírok, különböző kémiai anyagok, klór tartalmú szénhidrogének, erősen oxidáló savak, vákuum esetében alkalmazható. A szilikon gumizsinórok jó villamos szigetelési tulajdonságokkal bírnak, mind a fajlagos vezetőképességet, mind az átütési szilárdságot tekintve, kiváló kúszóáram szilárdsággal rendelkeznek.

Gumi profilok

Gumiprofilok az egyik legterjedtebb hézagkitöltő elem gépekben, berendezésekben, fém, üveg és műanyag részek csatlakozásnál. Gumi profilokat alkalmaznak fedelek, ajtók, nyílások jó minőségű hermetikus lezárására, a por berendezésekbe történő bejutásának megakadályozására. Gumi tömítéseket alkalmaznak fém alkatrészek közötti súrlódás csökkentésére. Üzemi hőmérsékleti tartomány: -30°C - +70°C. A profil termékeket általános és speciális rendeltetésű natúr és szintetikus kaucsukból gyártják, olaj-, hő- és időjárásálló kivitelben, illetve FPM-ból és szilikonból.

Gumiék

A gumiék egy egyedi kialakítású parkolást segítő elem, amely megóvja az autót és a környező épületeket és építményeket a sérülésektől. Általában parkolókban, parkolóházakban, emeletes garázsokban, kompokon, autószállításoknál használják. Gumiék biztonságot nyújt autóvezetőknek a lejtős területeken történő parkolásnál, illetve szükség esetén stabilizálja a gépkocsit. Alkalmazása különösen hasznos a kerékjavításkor, cserénél. Kemény fekete gumiból készül, nem csúszik az autó súlya alatt.
Javasolt nem egy, hanem kettő gumiéket tartani a kocsiban, hogy ezeket egyszerre lehessen használni.
Raktáráruházunkban két legjáratosabb méret található: 100x105x165mm; 100x145x228mm.

Őrleményes gumilemez

Őrleményes gumilemez környezetbarát eljárással gyártott gumilemez, alapanyaga őrölt, granulált gumihulladék, több, mint 90%-ban újrafelhasznált anyag. Felhasználási területe igen széleskörű. Rezgéscsillapító hatása miatt szívesen használják különböző gépek telepítéskor alátét lemezként. Csúszásmentesítésre is kivalló, akár raklapok alá is tökéletes megoldás lehet, amennyiben a rakományrögzítés a szempont. Csomagolóeszközként is használható a rongálódások, sérülések elkerülése érdekében. Hőszigetelésre és hangszigetelésre is alkalmas. Az őrleményes gumilemezek alkalmazása egyszerű különböző vastagságokban, 1000x2000mm–es táblákban kapható.
Az őrleményes gumilemezek az egyéni igényeknek megfelelően házi körülmények is szabhatók. Az őrleményes gumilemez rövid idő alatt elhelyezhető a rakodófelület és a szállítandó árucsomagolása közé. A rakomány megfelelő elhelyezése és rögzítése csökkenti mind szállított áru, mind a szállítóeszköz szállítás közben sérüléseit és károsodását.

Gumilemez megmunkálás, méretre vágás

Raktáráruházunkban található gumilemezek méretre vágását, darabolását, lyukasztását vállaljuk, saját igényeihez igazítva.Gumilemez ragasztása, vulkanizálása

Általában beton, vagy aszfalt felületű padlókat gumiszőnyeggel burkolnak. A felület egyenletességét szigorú követelmények határozzák meg, mivel ez erősen kihat a padlóburkolat minőségét. Az alapnak tisztának és száraznak kell lennie, nem szabad kátyúknak és repedéseknek lenniük. Az alapra simító réteget kell felvenni, szükséges az 1-2%-os lejtésű vízelvezető rendszert is figyelembe venni. A gumiszőnyeg tekercseit a szükséges hosszakra kell felvágni és egymáshoz élesztve felragasztani. Meg kell akadályozni a nedvesség bejutását az ragasztandó felületre. Az illesztési felületeknél kétoldalas ragasztóval történő rögítés is lehetséges. Általában a gumiszőnyeg rögzítése csak a lemez kerületén történik, erre a célra felhasználható a lábazat, vagy a lemez alsó része ragasztható. Legjáratosabb szélesség 1,2 méter, a burkolás a helység hosszába történik.Tömlők szerelvényezése, páncélozása

Tömlő szerelvényként metrikus, kúpos, vagy csőmenetes csatlakozókat használnak. A tömlők élettartama nemcsak a tömlő minőségétől, de a szerelvény konstrukciójától és a szerelési technológiától is függ. A menet lehet belső, vagy külső, metrikus, vagy incs osztású. A tömlők többségén lehetnek 90° vagy 45°szerelvények is.
A nagynyomású tömlőket fel lehet szerelni védő spirállal – műanyagból a tömlőkopás elkerülése érdekében, vagy ellátni hővédő bevonattal – a tömlő nyílt láng elleni védelmére, hőkisugárzás és fémfröccsenés ellen egész 1650°C-ig. Az acélháló (páncélozás) bevonat fontos konstrukciós eleme minden nagynyomású tömlőnél. A saválló acélszálakból készült bevonat főbb funkciói: a tömlő hosszanti megnyúlásának megakadályozása; a tömlő konstrukció stabilitásának megnövelése. Mind az egy, mind a több rétegű páncélozás jól felveszi a tömlő alakját és csatlakozókhoz való hegesztéssel ritkább esetekben préseléssel kerül rögzítésre. Az acél fonat lehet egy, két és három rétegű, a fonat kivitelezése alapján megkülönböztetünk hőkezelt rozsdamentes acélból, nagy szilárdságú rugóacélból és rozsdamentes acél huzalból készülteket.

Hívjon

Dani

Telefon:           +36-30 / 364-5922
Varga Dániel:  +36-30 / 419-4419
Varga Diána:   +36-30 / 587-7116

Írjon

Email

Ajánlatkérés:   info@2vd.hu


Jöjjön

Raktáráruház:
     2310 Szigetszentmiklós, Szerelő utca 2.

     Telefon: +36-30 / 364-5922
     E-mail:    info@2vd.hu

Nyitva tartás:
     Hétfő - Csütörtök: 7.30 - 15.00
     Péntek:                 7.30 - 13.30

Térkép

Térkép

GPS koordináták:
     19° 1' 31.3" KELET
     47° 21' 39.6" ÉSZAKTervezés

Gépészeti berendezések, alkatrészek tervezése, fejlesztése, átalakítása, korszerűtése, tervdokumentálása, kivitelezése, termékfejlesztés, műszaki szaktanácsadás.


Partnerünk

GRB

Gyártás, kereskedelem, szolgáltatás: szállító berendezések, gumihevederek, szállítószalag görgők, kúp homlokkerekes motorok, komplett szállítószalag pályák gyártása, kapcsolódó szolgáltatások.GDPR Tájékoztató

Facebook     Gumilemezek Hupont.hu     Istállószőnyegek Hupont.hu     Rámpaszőnyegek Hupont.hu     Istállószőnyegek honlap     Rámpaszőnyegek honlap     Műszaki gumilemezek      Gumiszőnyegek      Istálló- és rámpaszőnyegek      Szennyfogó és álláskönnyítő szőnyegek      Ipari tömlők      Egyéb termékek, kapcsolódó szolgáltatások      Általános rendeltetésű gumilemezek      Benzin- és olajálló gumilemezek      Hő-, sav- és lúgálló gumilemezek      Speciális gumilemezek      Elektromos szigetelő gumilemezek      Elektromos szigetelő gumiszőnyegek      Csúszásgátlós gumiszőnyegek      Istállószőnyegek      Rámpaszőnyegek      Szennyfogó szőnyegek      Álláskönnyítő szőnyegek      Víz- és préslég (levegő) tömlők      Gáz- és hegesztőtömlők      Gőz- és multifunkcionális tömlők      Járműipari és olajtömlők      Kopásálló tömlők      Műanyag tömlők      Szerelt tömlők      Tömlő tartozékok      Gumizsinórok      Gumi profilok      Gumiék      Őrleményes gumilemez      Gumilemez megmunkálás, méretre vágás      Gumilemez ragasztása, vulkanizálása       Tömlők szerelvényezése, páncélozása      Tervezés      Géptervezés      Korszerűsítés/átalakítás      Gyártás      Terméktervezés, fejlesztés      Elérhetőség