Szennyfogó és álláskönnyítő szőnyegek

Szennyfogó szőnyegek
A modern piac hatékony megoldásokat kínál a padló tisztaságának megőrzésére: alumínium és acél szennyfogó rácsok, valamint szövet gumiszőnyegek és egyéb termékek. A fentiekben felsorolt burkolatok fő rendeltetése – előzni a látogatók cipőjén lévő kosz épületek belsejébe történő bejutását. A jó minőségű burkolat nemcsak tisztítja a cipőket, de megakadályozza a kosz rátapadását más emberek cipőjének talpára, azaz magában tartja a szennyeződést. Egyéb más hasznos tulajdonság mellett meg kell említeni a csúszásgátló effektus (a gumirács csökkenti a belépéskori sérülés veszélyét), a padló idő előtti elhasználódás elleni védelme az ajtó előtti részén, a helység bejárati részének megjelenése, kinézete.

Álláskönnyítő szőnyegek

Az ergonomikus álló helyzet megőrzése a munkahelyen nem egyszerű. A kemény betonpadlón és rugalmatlan talajon gyakorlatilag lehetetlen megtartani az egészséges testtartást munka közben a kemény betonpadlókon és rugalmatlan talajon. A munkahelyi ergonómia biztosítása érdekében sok cég az álláskönnyítő szőnyegek alkalmazása mellett döntenek.
Jól felszerelt álló munkahely garantálja a hatékonyság növekedését, a munkavállaló jobb koncentrációját az elvégezendő feladatra, illetve ergonomikus testtartást. Az ergonomikus és álláskönnyítő szőnyegek megóvják a munkapadok, pultok vagy gépsorok mellett álló munkavállalót a fájdalomtól. Az álláskönnyítő szőnyegekbe történő befektetés mindenképpen kifizetődik, mivel csökkenti betegállományban töltött napok számát, illetve a munkatársak megbetegedései nem szakítják meg a munkafolyamatot.

Szennyfogó szőnyegek és álláskönnyítő szőnyegek tartozékai

Gumiszőnyegek moduláris kialakításúak, így a speciálisan kialakított összekötő elemek lehetővé teszik a különböző méretű szennyfogó szőnyegek összekapcsolását. A gumiszőnyeg rács elemeit különböző, speciális színes kefe betétekkel lehet kitölteni, így létrehozva egye rajzot, feliratot, vagy logót.Hívjon

Dani

Varga László:   +36-30 / 364-5922
Varga Dániel:   +36-30 / 419-4419
Varga Diána:    +36-30 / 364-5912
Zsarnai Márta: +36-30 / 587-7116
Patkós Péter:   +36-30 / 617-6592

Írjon

Email

Ajánlatkérés:   info@2vd.hu


Jöjjön

Raktáráruház:
     2310 Szigetszentmiklós, Szerelő utca 2.

     Telefon: +36-30 / 587-7116
     E-mail:    info@2vd.hu

Nyitva tartás:
     Hétfő - Csütörtök: 7.30 - 15.00
     Péntek:                 7.30 - 13.30

GDPR Tájékoztató

Facebook     Gumilemezek Hupont.hu     Istállószőnyegek Hupont.hu     Rámpaszőnyegek Hupont.hu     Istállószőnyegek honlap     Rámpaszőnyegek honlap     Műszaki gumilemezek      Gumiszőnyegek      Istálló- és rámpaszőnyegek      Szennyfogó és álláskönnyítő szőnyegek      Ipari tömlők      Egyéb termékek, kapcsolódó szolgáltatások      Általános rendeltetésű gumilemezek      Benzin- és olajálló gumilemezek      Hő-, sav- és lúgálló gumilemezek      Speciális gumilemezek      Elektromos szigetelő gumilemezek      Elektromos szigetelő gumiszőnyegek      Csúszásgátlós gumiszőnyegek      Istállószőnyegek      Rámpaszőnyegek      Szennyfogó szőnyegek      Álláskönnyítő szőnyegek      Víz- és préslég (levegő) tömlők      Gáz- és hegesztőtömlők      Gőz- és multifunkcionális tömlők      Járműipari és olajtömlők      Kopásálló tömlők      Műanyag tömlők      Szerelt tömlők      Tömlő tartozékok      Gumizsinórok      Gumi profilok      Gumiék      Őrleményes gumilemez      Gumilemez megmunkálás, méretre vágás      Gumilemez ragasztása, vulkanizálása       Tömlők szerelvényezése, páncélozása      Tervezés      Géptervezés      Korszerűsítés/átalakítás      Gyártás      Terméktervezés, fejlesztés      Elérhetőség