Istálló- és rámpaszőnyegek

Istállószőnyegek
Az istállók (bokszok, folyosók, állatmosók) padlóburkolatának nem csak szilárdnak kell lenniük, mivel jelentős mechanikai és vegyi igénybe vételnek vannak kitéve, hanem biztosítaniuk kell a komfortot, higiéniát, lovak biztonságát. A hagyományos borításoktól eltérően, mint a beton vagy az aszfalt, a speciális padlóborítások mint például a gumi csúszásmentesek, rugalmasak, elasztikusak, zaj- és hőszigetelők. Fontos érv a gumi padlóburkolat bokszokban történő alkalmazása mellett, hogy csökkenhet az alom felhasználása, így csökken a megsemmisítendő hulladék mennyisége, ezáltal gazdaságosabbá teszi az állattartást. A gumi padlóburkolatnak különleges tulajdonsága a nagy mechanikai szilárdság, és csúszásgátlás mellett a vízszigetelő képesség, kényelmes és könnyű tisztántarthatóság, így alkalmazhatóak állatszállító járművekben is. Az akár 2 méteres tekercsszélesség lehetővé teszi a gyors és kevés illesztéses, ezáltal gazdaságos leterítést.
A részleteket ld. itt.


Rámpaszőnyegek

A speciálisan kiképzett bordázatú rámpaszőnyeg biztosítja az állatok biztonságos, csúszásmentes felhajtását meredek emelkedőkön, utánfutók, ló szállító kamionok rámpáin. Mintázatát finomabb fűrészfogas és markánsabb, négyszögletes keresztbordák váltakozása adja. Többféle szélességben és hosszban forgalmazzuk.
A részleteket ld. itt.Lágy PVC szalagfüggönyök

A lágy PVC függönyöket többnyire kültéri ajtónyílásokban használják. Kiválóan alkalmazhatók állati menedékhelyek kialakításához. Fizikai tulajdonságaiknak köszönhetően jó hőszigetelők, így megtartják a fűtött helységek melegét, illetve a hűtés veszteségét csökkentik. Antisztatikusak és önkioltók. Az ilyen függönyök nyáron védelmet nyújtanak a bogarak ellen. A lágy PVC függönyöket könnyű javítani és tisztántartani. A műanyag nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, ez teszi tartóssá. Az áttetszőségük miatt átengedik a napfényt. A speciális rögzítésük a felhasználó igényei szerinti változatos felfüggesztést, kialakítást tesz lehetővé.


További információk:

Hívjon

Dani

Varga László:   +36-30 / 364-5922
Varga Dániel:   +36-30 / 419-4419
Varga Diána:    +36-30 / 364-5912
Zsarnai Márta: +36-30 / 587-7116
Patkós Péter:   +36-30 / 617-6592

Írjon

Email

Ajánlatkérés:   info@2vd.hu


Jöjjön

Raktáráruház:
     2310 Szigetszentmiklós, Szerelő utca 2.

     Telefon: +36-30 / 587-7116
     E-mail:    info@2vd.hu

Nyitva tartás:
     Hétfő - Csütörtök: 7.30 - 15.00
     Péntek:                 7.30 - 13.30

Térkép

Térkép

GPS koordináták:
     19° 1' 31.3" KELET
     47° 21' 39.6" ÉSZAK

GDPR Tájékoztató

Facebook     Gumilemezek Hupont.hu     Istállószőnyegek Hupont.hu     Rámpaszőnyegek Hupont.hu     Istállószőnyegek honlap     Rámpaszőnyegek honlap     Műszaki gumilemezek      Gumiszőnyegek      Istálló- és rámpaszőnyegek      Szennyfogó és álláskönnyítő szőnyegek      Ipari tömlők      Egyéb termékek, kapcsolódó szolgáltatások      Általános rendeltetésű gumilemezek      Benzin- és olajálló gumilemezek      Hő-, sav- és lúgálló gumilemezek      Speciális gumilemezek      Elektromos szigetelő gumilemezek      Elektromos szigetelő gumiszőnyegek      Csúszásgátlós gumiszőnyegek      Istállószőnyegek      Rámpaszőnyegek      Szennyfogó szőnyegek      Álláskönnyítő szőnyegek      Víz- és préslég (levegő) tömlők      Gáz- és hegesztőtömlők      Gőz- és multifunkcionális tömlők      Járműipari és olajtömlők      Kopásálló tömlők      Műanyag tömlők      Szerelt tömlők      Tömlő tartozékok      Gumizsinórok      Gumi profilok      Gumiék      Őrleményes gumilemez      Gumilemez megmunkálás, méretre vágás      Gumilemez ragasztása, vulkanizálása       Tömlők szerelvényezése, páncélozása      Tervezés      Géptervezés      Korszerűsítés/átalakítás      Gyártás      Terméktervezés, fejlesztés      Elérhetőség